Ibiza Parasols

Unieke Balinese Parasol in diverse kleuren te bestellen. De crème kleurige parasols zijn voorzien van kokoshouten harten hangers en leuke klosjes .

Het doek is vervaardig van een sterke stof, namelijk Nagata Dril. Dit is een exclusieve outdoor kwaliteit . Deze kwaliteit Nagata stof is bestand tegen een regenbui. De parasol dient open te drogen voordat deze opgeborgen kan worden. Ook kan de stof worden schoongemaakt.

De unieke Balinese parasols welke ook wel Ibiza parasols worden genoemd zijn voorzien van leuke houten kokos harten hangers en klosjes aan de randen van de parasol. De houten paal is voorzien van een mooi houtsnijwerk wat met de hand word gemaakt. De parasol is tweedelig zodat deze makkelijk op te bergen is. Deze prachtige en unieke parasol is een echte eyecather voor uw tuin of terras.

*De Parasol kunt u ophalen in onze winkel By Moon at Home. Wij hebben er voor gekozen om de parasol niet te versturen vanwege de grote van het pakket. Wij zijn heel voorzichtig met de mooie Balinese Ibiza Style Parasols en willen dat deze ook heel aankomt op uw bestemming, zodat u onbezorgd kunt genieten van uw mooie unieke Parasol. 

Voor meer informatie kunt u een mail sturen naar : info@bymoonathome.nl of bellen naar Monique Tel: 0654203141

Resultaat 1–12 van de 16 resultaten wordt getoond

Scroll naar boven