Over By Moon at Home


By Moon at Home is onstaan door de passie voor mooie merken sieraden, tassen, kleding en allerlei leuke cadeauartikelen en mooie woonaccessoires vanuit Frankrijk, Denemarken, Indonesië, Griekenland, Nederland e.a delen van de wereld.

Het stylen van mooie woonaccessoires was al op jonge leeftijd aanwezig en maakte ik toentertijd samen met mijn broer en zus alles zelf en gaven Party’s aan huis. Ook het maken en ontwerpen van sieraden was mijn passie.

Ik droomde vroeger al van een eigen winkel, en die is er uiteindelijk ook gekomen. Vanaf mijn 22 ste ben ik zelfstandig onderneemster.

Mijn winkel By Moon at Home ben ik begonnen in 2017. Daarvoor heb ik 12 jaar lang mijn winkel M Lifestyle gehad in de Hoofdstraat in Santpoort Noord. Na er even tijdelijk eruit geweest te zijn door mijn gezondheid ben ik weer met veel enthousiasme mijn eigen winkel By Moon at Home begonnen in Santpoort Noord.

De sfeer en gevoel dat je thuis komt krijg je als je mijn winkel By Moon at Home bezoekt.

In mijn winkel vindt je eigentijdse Landelijk, Industriële, Naturlijke woonaccessoires, allerlei soorten lampen van diverse merken, Windlichten, Plaids & Kussens, en allerlei mooie woonaccessoires en ook leuke cadeauartikelen van 100% Leuk. De geweldige mooie ledkaarsen van Uyuni is echt een must voor zowel in huis als in de tuin, altijd mooie brandende kaarsen geeft een sfeervol gevoel in huis.

Sieraden van Qoss, Melano, iXXXi, Go Dutch Label, Fame, Kalli Kalli, Josh, zowel voor mannen als voor vrouwen hebben we wel iets moois. Mooie leren tassen van o.a Chabo, Wauw Fashion e.a

Sinds kort hebben we ook een Plussize Collectie van Exxcellent & Zhenzi voor een maatje meer erbij gekregen. Er is voor iedereen wel iets leuks te vinden in mijn winkel By Moon at Home in Santpoort Noord.

Styling & Interieur:

Op het gebied van Styling advies of kleuradvies op maat kun je een afspraak maken. Samen wordt besproken wat de mogelijkheden zijn om jouw huis weer een nieuwe uitstraling of kleur te geven. Heb je hulp en inspiratie nodig kom gewoon vrijblijvend langs in mijn winkel langs om een afspraak te maken.

Tot ziens in mijn winkel By Moon at Home

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven