Workshop Ibiza strandtas maken

€ 34,95 p.p / Duur 2 tot 2,5 uur.

Origineel op het strand verschijnen? Of op zoek naar een unieke tas? Maak dan je eigen unieke Ibiza strandtas tijdens de workshop Ibiza strandtas maken. Tijdens deze workshop creëer je een eigen strandtas die geheel bij jouw stijl past. Bel je vriendinnen voor een leuke middag of avond, of vier je verjaardag op originele wijze door met een kleine groep een strandtas te maken.

Voordat je aan de slag gaat met het maken van de Ibiza strandtas, krijg je eerst de basis uitleg over hoe je op professionele wijze de tas kunt versieren en tot een mooi eindresultaat komt. Daarna ga je zelf aan de slag. Tijdens de workshop Ibiza strandtas maken kun je gebruik maken van uiteenlopende materialen als: kralen, linten, draad, leren ster of bull applicaties etcetera. Daarnaast wordt je de hele middag of avond verwend met wat lekkers bij een kopje koffie en thee .

De workshop Ibiza strandtas maken wordt in de speciale workshop ruimte in de winkel By Moon at Home gegeven. Voor deze workshop wordt een minimum van 4 -5 deelnemers of meer gehanteerd. De workshop begint doorgaans om 19.00 uur en duurt tot ongeveer 22.00 uur

Wat krijg je tijdens deze workshop?

  • Een prachtig zelfgemaakte Ibiza strandtas
  • Uitgebreide keuze uit verschillende soorten Ibiza kralen, uitgesneden applicaties, vrolijke linten, etc.
  • Uitleg over hoe je tot een mooi eindresultaat komt
  • Begeleiding en ondersteuning bij het maken van de strandtas
  • Koffie/thee met wat lekkers

Beschikbare data

Van april tot en met augustus geef ik op diverse data workshops. Neem vrijblijvend contract op een geef door op welke data de workshop het beste uitkomt.