Workshop sieraden maken

Vanaf 27,50 p.p. / Duur 2 tot 3 uur

Wil je samen met je vriendinnen of collega’s een workshop sieraden maken volgen? Geef je dan nu op en maak een leuke ketting met bijpassende armband, een set van diverse armbanden of enkelbandjes voor de zomer.

Tijdens de workshop sieraden maken krijg je uitleg over het sieraden maken, de technieken en het gebruik van de gereedschappen. Daarna ga je zelf aan de slag om de sieraden te maken. Hierbij kies je zelf welke kralen, bedels en kleuren je wilt gebruiken. De workshop is prima te doen als je beginner bent, maar indien je al de nodige ervaring hebt, zijn er zeker nog veel mogelijkheden om je uit te leven. Tijdens het maken van de sieraden wordt tevens deskundige begeleiding geboden. Daarnaast zijn er diverse inspiratie voorbeelden die je kunt hanteren als voorbeeld.

De workshop sieraden maken wordt gegeven in de speciale workshopruimte in de winkel By Moon at Home in Santpoort Noord. De workshop is vanaf  4 á 5 personen of meer. Verras je vriendinnen met een sieraden workshop voor een verjaardag, vrijgezellenfeest of vriendinnenavond !

Wat krijg je tijdens deze workshop?

  • Een armband en ketting/een set van 3 armbanden of een combinatie met een enkelbandje
  • Uitgebreide keuze uit materialen (waaronder kralen en bedels)
  • Uitleg over hoe je tot een mooi eindresultaat komt
  • Deskundige begeleiding
  • Koffie/thee met wat lekkers

Meer informatie over de sieraden maken workshop?