Over By Moon at Home


Over By Moon at Home

By Moon at Home is onstaan door de passie voor mooie, sieraden, tassen en woonaccessoires

Het stylen van mooie spullen was al op jonge leeftijd aanwezig en toendertijd maakte ik samen met mijn broer en zus alles zelf en gaven Party’s aan huis. Ook het maken en ontwerpen van sieraden was mijn passie.

Vanaf mijn 15e jaar maakte ik voor diverse winkels en kapsalons mooie oorbellen, armbanden en kettingen.

Ik droomde vroeger al van een eigen winkel, en die is er uiteindelijk ook gekomen. Vanaf mijn 22 ste ben ik zelfstandig onderneemster.

Mijn winkel By Moon at Home ben ik begonnen in 2017. Daarvoor heb ik 12 jaar lang mijn winkel M Lifestyle gehad in de Hoofdstraat in Santpoort Noord. Na er even tijdelijk eruit geweest te zijn door mijn gezondheid ben ik weer met veel enthousiasme mijn eigen winkel By Moon at Home begonnen.

De sfeer en gevoel dat je thuis komt krijg je als je mijn winkel By Moon at Home bezoekt.

In mijn winkel vindt je eigentijdse Landelijk & Industriële woonaccessoires, allerlei soorten lampen, Windlichten, Kussens, Sieraden, Tassen, Kleding vanaf maat 36 t/m 52 en allerlei leuke cadeauartikelen. Voor iedereen is er wel iets leuks te vinden.

Diverse Workshop kun je By Moon at Home volgen. Je kunt samen met een groepje vriendinnen je eigen sieraad geheel naar eigen stijl en kleur maken  tijdens de Sieraden workshop. Ook kinderworkshop voor kinderpartijtjes worden in mijn winkel By Moon at Home georganiseerd.

Het gehele jaar door kun je diverse leuke workshops volgen aangepast aan het seizoen. Vanaf mei kun je eigen Ibiza sandalen met kralen maken of een leuke Ibiza Strandtas met leren vacht ster, bull of leren hart gecombineerd met diverse soorten lint, kant of met suede leren franjes.

Haak je eigen shawl of poncho, of maak met de Kerst een mooie Kerstkrans voor op tafel of aan je deur te hangen.

Styling & Interieur:

Op het gebied van Styling advies of kleuradvies op maat kun je een afspraak maken. Samen wordt besproken wat de mogelijkheden zijn om jouw huis weer een nieuwe uitstraling of kleur te geven. Heb je hulp en inspiratie nodig kom gewoon vrijblijvend langs in mijn winkel langs om een afspraak te maken.

Tot ziens in mijn winkel By Moon at Home

© Auteursrecht - By Moon at Home