Over By Moon at Home

Over By Moon at Home


By Moon at Home is onstaan door de passie voor mooie, sieraden, tassen en woonaccessoires

Het stylen van mooie woonaccessoires  was al op jonge leeftijd aanwezig en maakte ik toentertijd samen met mijn broer en zus alles zelf en gaven Party’s aan huis. Ook het maken en ontwerpen van sieraden was mijn passie.

Ik droomde vroeger al van een eigen winkel, en die is er uiteindelijk ook gekomen. Vanaf mijn 22 ste ben ik zelfstandig onderneemster.

Mijn winkel By Moon at Home ben ik begonnen in 2017. Daarvoor heb ik 12 jaar lang mijn winkel M Lifestyle gehad in de Hoofdstraat in Santpoort Noord. Na er even tijdelijk eruit geweest te zijn door mijn gezondheid ben ik weer met veel enthousiasme mijn eigen winkel By Moon at Home begonnen.

De sfeer en gevoel dat je thuis komt krijg je als je mijn winkel By Moon at Home bezoekt.

In mijn winkel vindt je eigentijdse Landelijk & Industriële woonaccessoires, allerlei soorten lampen van diverse merken, Windlichten, Kussens, Sieraden, Tassen,  maar ook leuke Kleding en  allerlei leuke cadeauartikelen. Voor iedereen is er wel iets leuks te vinden.

Styling & Interieur:

Op het gebied van Styling advies of kleuradvies op maat kun je een afspraak maken. Samen wordt besproken wat de mogelijkheden zijn om jouw huis weer een nieuwe uitstraling of kleur te geven. Heb je hulp en inspiratie nodig kom gewoon vrijblijvend langs in mijn winkel langs om een afspraak te maken.

Tot ziens in mijn winkel By Moon at Home