De Flamant verfcollectie heeft de unieke uitstraling van krijtverf en dekt uitstekend, is super mat, afneembaar en zeer eenvoudig aan te brengen met roller of kwast. Het mooiste resultaat krijg je door één of twee lagen aan te brengen. Doordat er poly-urethaan aan deze verf is toegevoegd is deze matte verf zeer krasvast en vergelen niet en zijn gebruiksvriendelijk.

Flamant Wall Matt is een matte muurverf op waterbasis voor de verfraaiing van muren en plafonds. Wall Matt is perfect geschikt voor renovaties van wanden. Met 2,5 liter Flamant Wall Matt kun je ongeveer 25 tot 30 vierkante meter schilderen.

Flamant Wall Matt Muurverf is voorzien van een air-care technologie. Deze is in staat om de lucht te zuiveren door de voornaamste verontreinigingen (bv formaldehyde) te vangen. Door deze aan te pakken en om te zetten in gezonde moleculen wordt de lucht gezuiverd. Dit luchtzuiverende proces is minimaal 7 jaar actief.

Wat maakt de Flamant Wall Matt anders dan anderen? Flamant Wall Matt heeft een ecolabel én een luchtzuiverende werking.

Flamant Wall Matt Muurverf met air-care technologie vernietigt tot 80% van de verontreinigende stoffen vanaf de dag dat deze bijzondere muurverf aangebracht wordt.Doordat deze luchtzuiverende muurverf extra mat is creëer je na droging een krijtverf-effect met het gebruikersgemak van nu zoals bv een goede afwasbaarheid.

Flamant Wall Matt in het kort:

  • Zeer gemakkelijk aan te brengen
  • Sterk dekkend
  • Vergeelt niet
  • Zeer laag VOS-gehalte
  • Vrijwel geurloos
  • Stofvrij na 30 minuten
  • Droog na 4 uur
  • Overschilderbaar na 8 uur
  • Verbruik: 9 – 11 mper liter (afhankelijk van de ondergrond en applicatiemethode)

Wall Matt is verkrijgbaar in 128 verschillende Flamant kleuren in 2,5 liter, 5 liter en 10 liter verpakking.
Indien gewenst kan deze muurverf ook verspoten worden, in dat geval zal de Wall Matt 5 tot 10% verdund moeten worden met water.
​We adviseren om onbehandelde muren eerst voor te strijken met de Flamant Wall Prim voor een uitstekende hechting en dekking.

Creëer het ultieme Flamant gevoel. Te bestellen in de kleur die naar keuze. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen via info@bymoonathome.nl of bellen naar 0654203141

kliko op de kleur voor meer informatie
kliko op de kleur voor meer informatie
kliko op de kleur voor meer informatie

Scroll naar boven