Retour Producten

Toch niet helemaal tevreden je aankoop. Dat kan altijd gebeuren. Je hebt daarom ook het recht om de koopovereenkomst, graag met vermelding van een gegronde reden, binnen 7 dagen te herroepen. De herroepingsperiode begint vanaf het moment dat je bestelling is bezorgd.

Je dient binnen 7 dagen je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening. Raadpleeg hiervoor de tarieven van jouw vervoerder. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal je het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer By Moon at Home geretourneerd moeten worden. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aankomst van het artikel van jouw retour terugstorten, mits het product geen beschadigingen of defecten heeft en reeds in goede staat en in goede orde, retour bij ons ontvangen is.

Bestelde items kunnen helaas niet worden omgeruild voor een ander item. Wil je toch graag een ander item ontvangen? Dan raden we je aan om jouw aankoop retour te sturen en een nieuwe order te plaatsen. Wanneer jouw retour voldoet aan de voorwaarden, zullen we overgaan tot terugbetaling van het aankoopbedrag.

Heb je een verkeerd of defect item ontvangen? Neem dan contact op via info@bymoonathome.nl

*Sieraden  & gedragen kleding kunnen i.v.m de hygiëne voorschriften niet retour gezonden worden*

Retour adres:

By Moon at Home

Terrasweg 22

2071 BC Santpoort Noord

Scroll naar boven